Java Robusta Natural
Její chuť je velmi plná, intenzivní, bez kyselosti s vůní pečeného chleba a tóny hořkého kakaa a melasy, v závěru s velmi jemným dozvukem bílého pepře.
Kategorie: | Robusta |
---|
Obecné informace:
- Místo pěstování: Indonésie, ostrov Jáva, oblast Mount Keli
- Region: Bandungan
- Nadmořská výška: 800 - 1.100 m.n.m.
- Odrůda: Coffea Canephora - Robusta
- Sklizeň: červen - říjen
- Způsob zpracování: suchou cestou
Chuťový profil:
Její chuť je velmi plná, intenzivní, bez kyselosti s vůní pečeného chleba a tóny hořkého kakaa a melasy, v závěru s velmi jemným dozvukem bílého pepře.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.