Arabica
Arabica
Kombinace suché metody zpracování s anaerobní macerací nabízí nevšední chuťový zážitek. Sametová jemnost borůvkových tónů, kompatní a velmi čístý profil. Jedná se o vysoce...
Země původu: BurundiRegion: MuyingaNadmořská výška: 1.500 - 1.700 m.n.m.Zpracování: prané/mokréOdrůda: Red BourbonProducent: Tib Coffee Květinové aroma a plná chuť s mírnou...
Velmi bohatá ovocná chuť, charakterizovaná chutí černého rybízu. Pro svoji kyselost se nehodí pro přípravu espressa.
Chuť je plná, mírně nasládlá s tóny čokolády a lehkou ovocnou kyselostí.
Základní informace: ZEMĚ PŮVODU: Indie REGION: Chikkamagaluru, Karnataka FARMA: Badra Estate - Bettadakhan Estate FARMÁŘ: Jacob Mammen s rodinou...
Káva se vyznačuje příjemnou plností, střední kyselostí v základu je možné cítit sladké ovocné tóny v závěru koření s nádechem kakaa.
V šálku můžete po přípravě této kávy očekávat jemné květinové aroma a krásnou ořechovou příchuť proloženou chutí mléčné čokolády s medovou sladkostí. Tato kávovníková zrna jsou...
Hladká a vyváženě bohatá chuť kultivaru Gesha z oblasti de Marcala, Departamento de La Pas, farmy Azul je nadprůměrně hodnocená SCA skóre 85.25.
100% Arabica Cuba Serrano Lavado Cuba Serrano patří mezi vyhledávané především pro svou velmi plnou chuť. Káva má dobré, hutné „tělo“ s výraznou chutí tabáku, kakaa a s velmi...
Indie Plantation A "Bababudangiri" --> Indie Plantation A "Bababudangiri" Střední až plné tělo, nízká kyselost, dřevité, oříškové, kořenité tóny.